طريقة عمل كاساديا بالروبيان من المطبخ المكسيكي
طريقة عمل كاساديا بالروبيان من المطبخ المكسيكي
casadia recipe
لعمل كساديا بالروبيان الشهية :
١- ننظف الروبيان الحجم الي اكبر من الصغير
٢- في طاوة نظيف الزيت وشرايح البصل والفلفل الأخضر بارد وحار وفصين ثوم ونكشنهم ليذبلو شوي
٣- نضيف الروبيان او الجمبري ونتركه دقايق بس لينكمش ويستوي
٤- نضيف الملح وبهارات ( زعتر مجفف - بهار مشكل - بابريكا )
٥- نرفعه من النار ونضيف له ملعقتين وسط مايونيز وملعقتين كريمة خفق
٦- نخلطهم وندهنه بالخبز المتوفر ونرشه بجبنة الموزريلا والبصل الأخضر ونحمصه في التوست لحد مايذوب الجبنة
٧- نقدمه مع شرايح الخس والطماطم
وبالعافية ومافيش الذ من كدا
casadia recipe
لعمل كساديا بالروبيان الشهية :
١- ننظف الروبيان الحجم الي اكبر من الصغير
٢- في طاوة نظيف الزيت وشرايح البصل والفلفل الأخضر بارد وحار وفصين ثوم ونكشنهم ليذبلو شوي
٣- نضيف الروبيان او الجمبري ونتركه دقايق بس لينكمش ويستوي
٤- نضيف الملح وبهارات ( زعتر مجفف - بهار مشكل - بابريكا )
٥- نرفعه من النار ونضيف له ملعقتين وسط مايونيز وملعقتين كريمة خفق
٦- نخلطهم وندهنه بالخبز المتوفر ونرشه بجبنة الموزريلا والبصل الأخضر ونحمصه في التوست لحد مايذوب الجبنة
٧- نقدمه مع شرايح الخس والطماطم
وبالعافية ومافيش الذ من كدا
أترك تعليقًا