طريقة عمل كاساديا بالروبيان من المطبخ المكسيكي

طريقة عمل كاساديا بالروبيان من المطبخ المكسيكي
http://www.encyclopediacooking.com/upload_recipes_online/uploads/images_casadia-recipe-%D8%B9%D9%85%D9%84-%D9%83%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%8A%D8%A7-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%B1%D9%88%D8%A8%D9%8A%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%B7%D8%A8%D8%AE-%D8%A7%D9%84%D9%85%D9%83%D8%B3%D9%8A%D9%83%D9%8A.jpg
casadia recipe

لعمل كساديا بالروبيان الشهية :

١- ننظف الروبيان الحجم الي اكبر من الصغير

٢- في طاوة نظيف الزيت وشرايح البصل والفلفل الأخضر بارد وحار وفصين ثوم ونكشنهم ليذبلو شوي

٣- نضيف الروبيان او الجمبري ونتركه دقايق بس لينكمش ويستوي

٤- نضيف الملح وبهارات ( زعتر مجفف - بهار مشكل - بابريكا )

٥- نرفعه من النار ونضيف له ملعقتين وسط مايونيز وملعقتين كريمة خفق

٦- نخلطهم وندهنه بالخبز المتوفر ونرشه بجبنة الموزريلا والبصل الأخضر ونحمصه في التوست لحد مايذوب الجبنة

٧- نقدمه مع شرايح الخس والطماطم

وبالعافية ومافيش الذ من كدا

Aucun commentaire

Fourni par Blogger.